VACATURE (beginnend) isolatie monteur

 

Als beginnend isolatiemonteur word jij opgeleid tot een echte vakman. Je wordt door een beroepsexpert ingewerkt, waardoor je snel achter de dagelijkse verantwoordelijkheden van een isolatiemonteur komt. Wanneer je er klaar voor bent, ga je zelf aan de slag met het bewerken van plaatmateriaal en het aanbrengen van isolatiemateriaal. Dus ben jij iemand die binnen deze techniek een vakman wil worden, of een schoolverlater die van hard werken houdt en een echt vak wil leren? Lees dan snel verder!

Het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat is een gerenommeerde speler in de isolatiemarkt. Het is een bedrijf waar veel mogelijk is. Bij dit bedrijf wordt er soms op hoogte gewerkt, daarom is het belangrijk te werken volgens de juiste kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je krijgt de mogelijkheid om een echt vak te leren en volledig opgeleid te worden in de praktijk. Je komt te werken bij een goedlopend bedrijf met leuke collega’s. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om wereldwijd onze isolatie projecten uit te voeren, uiteraard met de voorwaarden die daarvoor gelden.

Voor deze vacature beginnend isolatiemonteur ontvang jij een goed salaris tussen de € 1.700, – en € 2.400, – bruto per maand, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.

Als beginnend isolatiemonteur ga jij het volgende tegen komen in jouw dagelijkse werkzaamheden:

  • Het bewerken van plaatmateriaal;
  • Het voorbewerken van het te isoleren oppervlak;
  • Het op de juiste lengte en breedte brengen van isolatiemateriaal en van de geprefabriceerde beplating;
  • Het aanbrengen en bevestigen en afdichten van isolatiemateriaal en van de geprefabriceerde beplating;
  • Het na afronding, controleren van de kwaliteit en kwantiteiten.

Functie-eisen

Wat vragen wij

Wij vinden het belangrijk dat je graag nieuwe dingen wil leren. Jij bent een sociaal persoon die graag in een hecht team werkt. Je zit bomvol energie, wil hard werken en samen met collega’s je doel bereiken zodat je trots kan zijn op het gemaakte isolatiewerk wat je gemaakt hebt.

Voor deze vacature is het volgende van belang:

  • Je bent in het bezit van een geldig Vca-certificaat, of bereidt deze via H2i isolatie bv te behalen;
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs B en eigen vervoer om in Bergschenhoek te kunnen komen;
  • Je vindt het niet erg om soms fysiek zwaar werk te doen, af en toe buiten te werken en vies te worden.

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande functie of wil je meer informatie ontvangen? Solliciteer dan via de mail aan diana@h2ibv.nl of neem telefonisch contact op met Diana via 0655572090

 

-Let's Work Together-

Kom je ook ons team versterken?

H2I B.V.

Met onze VCA*- en ISO 9001-certificaten tonen we onze toewijding aan veiligheid en klantgerichtheid. We zijn trots op de erkenning van onze inzet voor uitstekend vakmanschap en de tevredenheid van onze klanten.

Support

Nieuws

FAQ

We zijn te vinden op

We kijken ernaar uit om van u te horen en u te helpen met uw isolatiebehoeften.

© 2023 H2I B.V. Alle rechten voorbehouden.

nl_NLNederlands